Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 33 de ani, făcut knockout într-un magazin din Murfatlar. Agresorul a lovit şi a ieşit nestingherit, după un schimb de replici

Bătaie ca în rigul de box într-un magazin din localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa. Scandalul ar fi pornit de la un schimb de replici între doi indivizi care se aflau la coada casei de marcat din unitatea comercială, iar de aici până la o bătaie în toată regula a mai fost un singur pas. 

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 07:46

Vezi și

Pe imaginile suprinse de camera de supraveghere, se observă cum la un moment dat, bărbatul de 69 de ani îl loveşte cu pumnul în faţă pe cel de 33 de ani. În urma loviturii, victima cade ca secerată la podea şi rămâne nemişcată, timp în care bătăuşul iese liniştit afară. Speriaţi, clienţii unităţii comericiale au sunat imediat la 112. Poliţia a deschis pe numele agresorului un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr de 33 de ani, făcut knockout într-un magazin din Murfatlar. Agresorul a lovit şi a ieşit nestingherit, după un schimb de replici