Antena Meniu Search
x

Tânăr din Neamț, dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria: „A plecat să cumpere apă și n-a mai revenit”

Un tânăr din Târgu-Neamț a fost dat dispărut de familie, la granița dintre Slovacia și Ungaria. Bărbatul este de negăsit de duminică.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 14:01

Tânăr din Neamț, dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria: „A plecat să cumpere apă și n-a mai revenit”
Tânăr din Neamț, dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria: „A plecat să cumpere apă și n-a mai revenit” - Știri Neamț

Un bărbat din Târgu-Neamț a fost dat dispărut de familie, în Slovacia, aproape de vama cu Ungaria, în localitatea Veľký Kamenec. Tânărul venea din Marea Britanie împreună cu soția, potrivit Știri-Neamț.ro.

"Verișorul meu s-a pierdut la câțiva kilometri de granița cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veľký Kamenec! Venea din Anglia împreună cu soția. A plecat pe jos să cumpere apă și n-a mai revenit la mașînă.

Nu răspunde la telefon de aseară de la 10. Dacă trece cineva pe acolo sau locuiți în zonă sau aveți rude acolo, vă rog, ajutați-ne să-l găsim! Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi", este apelul lansat de familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr din Neamț, dispărut la granița dintre Slovacia și Ungaria: „A plecat să cumpere apă și n-a mai revenit”