Antena Meniu Search
x

Tânăr drogat scos din maşină şi încătuşat, după o urmărire ca-n filme prin Braşov (Video)

Un tânăr fără permis şi drogat, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Braşov, a fost încătuşat chiar în mijlocul unei intersecţii.

de Redactia Observator

la 23.06.2020, 21:42

Vezi și

După o cursă prin oraş, cu poliţiştii pe urmă, tânărul în vârstă de 29 de ani a lovit un indicator rutier, iar în acel moment poliţiştii l-au prins şi l-au încătuşat chiar în mijlocul trăzii. Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieşit pozitiv astfel că a fost dus la spital pentru a se stabili exact ce substanţe consumase.

"​La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive prezente în organism. Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.​În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal", informează brasov.net.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăr drogat scos din maşină şi încătuşat, după o urmărire ca-n filme prin Braşov (Video)