Antena Meniu Search
x

Video Tânăr, filmat cum distruge cu un bolovan 16 maşini de lux în "cartierul bogaţilor". Paguba este uriaşă

Imagini incredibile filmate la marginea Bucureştiului. Un individ a vandalizat cu un bolovan uriaş 16 maşini de lux în "cartierul bogaţilor". Anchetatorii cred că bărbatul ar fi fost sub influenţa drogurilor. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.06.2024 , 20:14

Rând pe rând, autoturismele parcate într-un cartier de lux au devenit ţinta individului. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum, înarmat cu un bolovan, loveşte puternic geamul unei maşini cu o valoare de cel puţin 100.000 de euro. Insistă până când reuşeşte să facă o gaură, apoi trece la celălalt geam.

Bărbatul ar fi fost drogat

16 masini a reusit sa distruga barbatul de 38 de ani in doar cateva ore. Nu le cauta doar pe cele de lux, ci ce le viza pe cele din care considera ca avea ce sa fure. Metoda lui era simpla, lua o piatra de dimensiunea unui pumn, spargea geamurile din fata iar apoi incerca sa deschida portiera.

Vezi și

Doar din trei maşini a reuşit să plece cu o pradă: un portofel cu 500 de lei, un card şi bijuterii de aur. Un bărbat care a văzut scenele demne de filmele cu tâlhari a alertat poliţia. Mai puţin de jumătate de oră le-a luat agenţilor să dea de urma bărbatului care nu a recunoscut că a distrus toate maşinile. Anchetatorii cred că ar fi putut fi sub influenţa substanţelor interzise. Individul nu a fost însă testat.

Pe acelaşi subiect

Politistii din Volutnari continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativa la furt calificat, 13 acte materiale, si furt calificat.

Nu este prima dată când "cartierul bogaţilor" este prădat de hoţi.

În preajma Crăciunului, o bandă de hoţi a terorizat acelaşi cartier. Indivizii au spart mai multe maşini şi au intrat în case. Hoţii nu au fost prinşi până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Tânăr, filmat cum distruge cu un bolovan 16 maşini de lux în "cartierul bogaţilor". Paguba este uriaşă