Antena Meniu Search
x

Video Tânăr filmat cum distruge semnele rutiere şi un panou de control al circulaţiei în Piteşti. Le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte nimic

Un tânăr din Piteşti s-a ales cu dosar penal după ce, într-o singură noapte, a distrus mai multe semne rutiere sau panourile de control al semafoarelor. Nu se cunosc până acum motivele care l-au determinat pe individ să recurgă la aceste acte de violenţă, însă autorităţile locale vor ca daunele să fie suportate de făptaş, mai ales că nu ar fi la prima abatere.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 09:02

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum individul se apropie de un punct de comandă al traficului și îl lovește din senin cu piciorul. Aparatul cade la pământ cu toate cablurile rupte, iar bărbatul îşi continuă drumul liniştit. La câteva zeci de minunte distanţă, într-o altă zonă a oraşului, individul este filmat din nou, în timp ce distruge un indicator rutier. Preţ de câteva secunde bune trage de stâlp și îl lovește ca să îl scoată din pământ. Și nu se oprește nici de această dată. În alt loc, individul se agață de mai multe cabluri.

Cristian Gentea, primar Piteşti: Este foarte scump acest echipament, iar cei care au lucrat la managementul traficului, deja încep să spună că nu-şi mai ţin garanţia.

Bărbatul are pe numele lui un ordin de restricţie

Primăria a făcut plângere, iar individul a fost identificat de poliţişti, care îl cunosc deja pe acesta drept o persoană violentă. Are un ordin de protecţie ce îi interzice să se apropie chiar de tatăl său. La audieri, bărbatul de 29 de ani a spus poliţiştilor că nu știe ce a făcut, motiv pentru care a fost supus unei expertize psihiatrice.

Pe acelaşi subiect

Cristian Gentea, primar Piteşti: Nu este prima dată când se întâmplă. S-a mai întâmplat de două ori, cu alte două echipamente de acest gen şi, din datele Poliţiei, se presupune că este acelaşi făptaş.

Florin Popa, IPJ Argeş: În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în care cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Autorităţile spune că bărbatul nu ar fi la prima abatere de acest gen. Acum, panoul de control distrus de individ nu mai poate fi reparat, ci va trebui înlocuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr filmat cum distruge semnele rutiere şi un panou de control al circulaţiei în Piteşti. Le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte nimic