Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr filmat cum zgârie maşinile parcate, pe o stradă din Dej. A vandalizat 11 autoturisme într-o singură noapte

Nu mai puţin de 11 maşini au fost vandalizate într-o singură noapte, pe o stradă din Dej, judeţul Cluj. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 10:32

Autoturismele erau parcate pe marginea drumului, iar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă cum un bărbat se plimbă agale în apropierea lor şi le zgârie cu un obiect ascuţit. Poliţiştii încearcă să dea acum de urma teribilistului, care, pentru fapta sa, riscă să petreacă până la trei ani în spatele gratiilor. 

"La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul municipiului Dej s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de distrugere. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, o persoană necunoscută ar fi distrus prin zgâriere, două autotursime parcate pe strada Gutinului, respectiv strada Islaz, din municipiul Dej. 

În urma cercetărilor efectuate, au mai fost identificate 9 autotursime, parcate pe strada Gutinului și in proximitate, care prezentau urme de distrugere prin zgâriere. În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc incidentele și pentru identificarea persoanelor implicate. În funcție de rezultatele investigației, vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Vezi și

Pagubele sunt însemnate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Tânăr filmat cum zgârie maşinile parcate, pe o stradă din Dej. A vandalizat 11 autoturisme într-o singură noapte