Antena Meniu Search
x

Tânăr împuşcat de un adolescent de 16 ani, pe o stradă din Baia Mare. De la ce ar fi pornit conflictul

Un tânăr a fost împușcat duminică seara cu un pistol de tip airsoft de un adolescent de 16 ani, pe o stradă din Baia Mare, anunță IPJ Maramureș.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 10:44

- Shutterstock

Un bărbat a sesizat, duminică seara, Poliția municipiului Baia Mare, prin apel la 112, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Barajului, ar fi fost rănit ca urmare a unei altercații în care au fost implicate mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii au identificat victima, un tânăr de 25 de ani. Primele verificări au arătat că, în urma unui conflict spontan pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi fost rănit prin folosirea unui pistol de tip airsoft.

Acesta a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat, potrivit Mediafax. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un tânăr de 16 ani, bănuit de comiterea faptei. Pistolul de tip airsoft a fost ridicat în vederea efectuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Tânăr împuşcat de un adolescent de 16 ani, pe o stradă din Baia Mare. De la ce ar fi pornit conflictul