Antena Meniu Search
x

Tânăr din Reșița imobilizat de jandarmi într-o cofetărie și dus imediat la Psihiatrie (Video)

Jandarmii au intervenit de urgență într-o cofetărie din Reșița, unde au pus jos și au imobilizat un tânăr. Percheziționat, jandarmii au descoperit asupra acestuia un cuțit și un spray lacrimogen.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 21:29

Vezi și

Mascații au tratat cu mare atenție persoana în cauză, deoarece, cu câteva momente mai devreme, acesta își atacase familia cu un topor și un cuțit.

Un apel la 112, venit de la o femeie care părea terifiată, îi anunța pe salvatori că fiul ei, înarmat cu un topor și un cuțit, a încercat să le facă rău, apoi a plecat în oraș.

"În urma apelului primit prin S.N.A.U. 112, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei. Acesta a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței. La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen. Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de "amenințare cu acte de violență". Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor. Acesta a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale", informează Jandarmeria Caraș-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr din Reșița imobilizat de jandarmi într-o cofetărie și dus imediat la Psihiatrie (Video)