Antena Meniu Search
x

Tânăr din Cluj, înșelat de soție cu vărul său chiar de Dragobete și bătut după ce i-a confruntat pe amanți

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din satul Livada (Cluj), a fost înșelat de soția în vârstă de 18 ani, chiar cu vărul său, de Dragobete, iar când i-a confruntat, tânărul a încasat o bătaie soră cu moartea.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.03.2019, 12:11

Tânăr din Livada înșelat de soție cu vărul său chiar de Dragobete
Tânăr din Livada înșelat de soție cu vărul său chiar de Dragobete - Arhivă

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din satul Livada (Cluj), a fost înșelat de soția în vârstă de 18 ani, chiar cu vărul său, de Dragobete, iar când i-a confruntat, tânărul a încasat o bătaie soră cu moartea.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu o săptămână, în satul Livada, comuna Iclod din Cluj.

Ovidiu, un tânăr de 28 ani, a mers împreună cu soția lui, de 18 ani, în vizită la vărul său, care locuiește în același sat.

Tânărul a povestit că, la un moment dat, atât el, cât și vărul său au rămas fără țigări, motiv pentru care soția și vărul s-au oferit să meargă la magazinul din sat pentru a cumpăra altele.

Pe acelaşi subiect

"S-au întors însă după mai bine de o jumătate de oră, deşi drumul până la magazin era de cinci minute – pe jos, nu cu maşina", a declarat tânărul pentru gazetadecluj.ro.

Astfel, tânărul a început să îi la întrebări pe cei doi și a aflat că pe drumul spre magazin, cei doi s-au oprit în spatele Căminului Cultural din sat, acolo unde au petrecut câteva minute romantice.

"Până la urmă mi-am dat seama că ceva se întâmplase între ei şi i-am luat serios la descusut. Şi – deşi eram teribil de moleşit fiindcă Mitică îmi băgase ceva în băutură – acesta mi-a mărturisit că trăieşte cu nevastă-mea de mai demult, deci iubirea dintre ei e o chestie veche. Iar când am început să mă cert cu ea, a intervenit Mitică – ajutat de ginere-su şi alţi doi băieţi, aflaţi în casă – şi mi-a ars câţiva pumni şi picioare în cap", a mai precizat tânărul.

Bătut de vărul său și înșelat de soție chiar de Dragobete, tânărul a depus plângere împotriva agresorilor, după ce și-a scos un certificat medico-legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr din Cluj, înșelat de soție cu vărul său chiar de Dragobete și bătut după ce i-a confruntat pe amanți