Antena Meniu Search
x

Un tânăr a sfidat într-un live pe Facebook poliţiştii şi a primit o amendă de 22.000 de lei

Un tânăr care s-a lăudat în direct pe Facebook că încalcă restricţiile de circulaţie şi a sfidat poliţilştii să îl sancţioneze a primit în scurt timp vizita mascaţilor. S-a ales şi cu o amendă uriaşă.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 13:25

Vezi și
  • Tânărul s-a filmat live pe Facebook.
  • A fost repede identificat de poliţişti.

Fiul unui afacerist din Olt a fost vizitat de mascați, de 1 Mai, după ce, într-un live pe Facebook s-a filmat la volan cu un pistol în mână. Într-o tiradă de înjurături şi ameninţări, acesta i-a sfidat pe poliţişti să-l prindă şi să-l amendeze. Ceea ce s-a şi întâmplat.

În imaginile transmise live, pe Facebook, se vede cum tânărul se plimbă cu iubita pe străzile din Pitești. Preţ de mai multe secunde își ia mâinile de pe volan și gesticulează cu pistolul în mână. Îi îndeamnă şi pe alţii să-i urmeze exemplul. 

Apoi, tânărul de 20 de ani se lansează într-o tiradă de înjurături la adresa poliţiştilor şi jandarmilor.

Iar poliţiştii şi jandarmii l-au aşteptat. Dar nu la stadion, ci pe o stradă, unde oamenii legii au organizat un filtru. Agenții l-au oprit sub pretextul unei verificări și l-au anunțat că era căutat.

Poliţiştii argeşeni au reuşit să-l identifice pe tânărul care nu a respectat prevederile ordonanţelor militare, postând pe o reţea de socializare un clip în care manevra ceea ce pare a fi o armă de foc.

La percheziția făcută în casa în care tânărul locuiește cu părinții, polițiștii au văzut și bricheta ce arată ca un pistol.

Tânărul a fost sancţionat pt nerespectarea ordonanţelor militare cu sancţiuni de peste 20.000 de lei. Mai exact, 22.000 de lei. Și iubita lui, în vârstă de 19 ani, are de plată 2.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr a sfidat într-un live pe Facebook poliţiştii şi a primit o amendă de 22.000 de lei