Antena Meniu Search
x

Tânărul de 25 de ani, la un pas să intre cu maşina în mulţime la un mall din Bucureşti

Cursă de infarct în parcarea unui mall din Capitală! Un tânăr de 25 de ani a fost la un pas de a intra cu maşina în mulţime. Totul a fost filmat! Vitezomanul a spulberat două maşini parcate şi a trecut foarte aproape de mai mulţi pietoni.

Vezi și

Cursă de infarct în parcarea unui mall din Capitală! Un tânăr de 25 de ani a fost la un pas de a intra cu maşina în mulţime. Totul a fost filmat! Vitezomanul a spulberat două maşini parcate şi a trecut foarte aproape de mai mulţi pietoni. Deşi putea provoca o tragedie de proporţii, tânărul care conducea maşina puternică a scăpat doar cu o amendă.

Dacă autoturismul ar fi lovit la doar la câţiva metri distanţă ar fi fost un carnagiu. Şapte oameni privesc înmărmuriţi bolidul de 200 de cai putere care a trecut fulgerător pe lângă ei.

Şoferii celor două taxiuri printre care a trecut maşina au fost cel mai aproape de moarte. 

Ies simultan din autoturism. Nu înainte ca unul dintre taximetrişti să dea cu spatele aproape jumătate de metru, cât să scape cu viaţă.

Şoferul se pare că circula cu o viteză destul de mare. A trecut la câţiva centimetri de aceşti stâlpi înalţi de jumătate de metru. Apoi si a continuat drumul pe acea expnada din spatele meu.

Cursa scăpată de sub control a avut loc într-una dintre parcările unui centru comercial din nordul Capitalei. Era cinci şi jumătate după amiaza. Şoferul a gonit, aproape 50 de metri,  pe o porţiune dreaptă de şosea. Când a ajuns la capătul drumului, nu a mai putut stăpâni maşina. 

Ca sa va dati seama cat de puternic a fost impactul, o jardiniera din beton are peste 100 de kilograme. A fost mutata aproape 20 d emetri din zona acelor taxiuri, pana aici.

"Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 25 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a derapat, intrând în coliziune cu două autoturisme taxi, apoi a pătruns pe trotuar... Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 puncte amendă, 870 de lei.", a transmis Brigada Poliţiei Rutiere.

Şoferul a fost dus la poliţie. Nu consumase alcool înainte să urce la volan, au stabilit agenţii care l-au amendat pe tânăr pentru că circula cu viteză, în condiţiile în care asfaltul era ud. Angajaţii magazinelor spun că nu e prima oară când văd şoferi care vor să transforme parcarea în pistă de raliu. 

Poliţiştii pot lua măsuri de prevenţie. Chiar dacă spaţiul este unul privat, nimeni nu îi împiedică pe agenţi să-i urmărească pe teribilişti, pentru a nu pune vieţi în pericol.

Deseori, în mai multe zone din ţară, parcările mall-urilor sunt preferate de vitezomani pentru a-şi încerca puterile. 

De pildă, în urmă cu aproape o jumătate de an, în parcarea aceluiasi mall unde a fost filmat ieri şi tânărul de 25 de ani,  polţiştii au tras focuri de armă după un şofer care făcea drifturi. 

Dacă în cazul tentativei de omor de la Brăila , maşina s-a oprit în stâlpii de beton din faţa clădirii, acum autovehicolul a trecut printre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Tânărul de 25 de ani, la un pas să intre cu maşina în mulţime la un mall din Bucureşti