Antena Meniu Search
x

Video Tânăr mort într-un accident înfiorător, pe un drum din Hunedoara. Băiatul a rămas blocat între fiare după ce s-a răsturnat cu maşina

Accident teribil, seara trecută, în apropiere de localitatea Zeicani, din judeţul Hunedoara. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! Un tânăr de 28 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 10:05

Vezi și

Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj de la descarcerare. 

Accident mortal în Hunedoara. Un tânăr de 28 de ani nu a mai putut fi salvat

Salvatorii s-au chinuit minute în şir să elibereze dintre fiarele maşinii un tânăr de 28 de ani, însă, din păcate, impactul i-a fost fatal bărbatului. Alte două persoane au fost rănite.

"În această seară, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe raza localității Zeicani. De urgență, spre locul indicat s-au deplasat pompierii  Punctului de Lucru Totești cu o autospecială de descarcerare și echipajul SMURD Hunedoara. În sprijin, a fost mobilizată și o autospecială de descarcerare de la Punctul de Lucru Bretea Română. De asemenea, pentru acest caz au fost alocate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane. În urma evenimentului, doi bărbați au suferit răni ușoare și au fost evaluați medical la locul accidentului, fără a se impune transportul acestora la spital. Un al treilea bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autovehicul și din nefericire, echipajele medicale au declarat decesul acesteia. Pompierii militari au asigurat totodată, măsurile specifice de prevenire a izbucnirii incendiilor în astfel de situații", au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, după accident.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tânăr mort într-un accident înfiorător, pe un drum din Hunedoara. Băiatul a rămas blocat între fiare după ce s-a răsturnat cu maşina