Antena Meniu Search
x

Video Tânăr mort sub ochii prietenilor, în Neamț. A intrat să se scalde într-un iaz și nu a mai reușit să ajungă la mal

Tragedie în judeţul Neamţ, acolo unde un tânăr de 26 de ani care s-a dus să se scalde într-un iaz nu a mai reuşit să ajungă la mal. Echipele de salvare care au ajuns la faţa locului l-au scos pe bărbat din apă, dar nu au mai putut face nimic pentru el. 

de Angela Bertea

la 17.07.2023, 15:03

Vezi și

În jurul orei 18:00, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană ce se afla la scăldat s-ar fi înecat într-un iaz dintr-o comună din județul Neamț. Din primele informații, tânărul ar fi intrat în apă să se răcorească, iar la un moment dat nu ar mai fi reușit să înoate și a dispărut.

Prietenii lui au cerut de urgență ajutor, iar pompierii au sosit imediat la fața locului cu o autospecială, două bărci și o ambulanță.Tânărul a fost găsit de scafandri puțin după ora 21.00, însă, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Ce spune poliția după tragedia din Neamț

"La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un tânăr de 26 de ani, din Borlești, ar fi intrat la scăldat în iazul din localitatea Rediu și nu ar mai fi reușit să revină la mal.

Pompierii au acționat pentru căutarea persoanei în cauză. Din nefericire, echipajul medical a declarat decesul acestuia", au transmis reprezentanții IPJ Neamț..

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr mort sub ochii prietenilor, în Neamț. A intrat să se scalde într-un iaz și nu a mai reușit să ajungă la mal