Antena Meniu Search
x

Tragedie în prag de sărbători într-o familie din Mureş! Un tânăr de 21 de ani a murit într-un grav accident rutier

Un şofer de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după un grav accident rutier petrecut seara trecută.

Vezi și

Un şofer de 21 de ani şi-a pierdut viaţa după un grav accident rutier petrecut seara trecută. Maşina sa a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu toată puterea de un alt autoturism. Tânărul a fost scos în viaţă din mormanul de fiare, însă la spital s-a stins. Martorii spun că ar fi avut viteză mare.

Era trecut de ora 22.00 când localnicii din Voiniceni au auzit o bubuitură puternică. Au ieşit în stradă şi au văzut un morman de fiare. Printre ele, un tânăr se lupta să trăiască. La câţiva zeci de metri depărtare, o altă maşină este serios avariată.

Câţiva martori au văzut cu ochii lor impactul. Autoturismul distrus rula cu viteză mare, iar şoferul nu l-a mai putut stăpâni. S-a izbit violent cu o maşină de pe contrasens. 

La volanul maşinii care circula regulamentar era o femeie. A scăpat cu câteva răni uşoare din impact, răni care nu-i pun viaţa în pericol. În celălalt autoturism, însă, erau doi prieteni.

Tânărul din imagini este în stare de şoc. Era pe scaunul din dreapta şi a scăpat ca prin minune. Prietenul său, însă, a avut nevoie de descarcerare. Era în stare extrem de gravă.

Claudiu Miheşan, ISU Horea Mureş:  "Un accident rutier, între două autoturisme, ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, cu o autospecială de terapie intensivă. În urma accidentului au rezultat două victime, una de cod galben şi una de cod roşu."

Atât de gravă, încât, tânărul de 21 de ani, deşi extras cu viaţă dintre fiare, a murit în mâinile medicilor de la spital.

Vlad Necula, SMURD Mureş: "Persoana care era încarcerată suferise un politraumatism sever, a necesitat descarcerare, ulterior pacientul a intrat în stop cardiorespirator, resuscitat, adus la serviciul de urgenţă şi în cele din urmă a decedat."

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele nenorocirii. Pe durata cercetărilor, traficul rutier a fost blocat mai bine de trei ore, pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Tragedie în prag de sărbători într-o familie din Mureş! Un tânăr de 21 de ani a murit într-un grav accident rutier