Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr care a omorât cu cruzime un câine abandonat a fost condamnat la închisoare

Un tânăr din judeţul Timiş a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a omorât cu cruzime un câine abandonat care nu deranja pe nimeni.

de Redactia Observator

la 07.11.2018 , 10:42

Un tânăr care a omorât cu cruzime un câine abandonat a fost condamnat la închisoare Un tânăr care a omorât cu cruzime un câine abandonat a fost condamnat la închisoare - Arhivă

Un tânăr din judeţul Timiş a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a omorât cu cruzime un câine abandonat care nu deranja pe nimeni.

Tânărul în vârstă de 29 de ani, din satul Topolovăţu Mare, judeţul Timiş, a fost condamant la şapte luni de închisoare, însă judecătorii au decis suspendarea executării pedepsei.

Decizia definitivă a fost luată de Curtea de Apel Timişoara care a confirmat sentinţa dictată de Judecătoria Lugoj.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Fapta oribilă pentru care tânărul din Topolovăţu Mare a fost condamnat s-a petrecut în iulie 2015.

Potrivit anchetatorilor, Doru Berzescu a omorât o căţeluşă abandonată, în vârstă de cinci luni, care îşi găsise culcuş într-o casă învecinată.

Doi vecini au fost cei care l-au denunţat pe tânăr după ce l-au văzut, într-o noapte, ieşind cu o bâtă de lemn din casă, iar apoi a lovit câinele de mai multe ori.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar câinele a fost dus la o clinică veterinară acolo unde un medic specialist a constatat că animalul a suferit o lovitură puternică la cap şi a decis să îl eutanasieze pentru a-i curma suferinţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un tânăr care a omorât cu cruzime un câine abandonat a fost condamnat la închisoare