Antena Meniu Search
x

Tânăr român, GĂSIT MORT în Italia, în condiţii misterioase. Cadavrul bărbatului a fost descoperit sub o remorcă agricolă. Carabinieri: "Orice este posibil!"

Florin Calcan, un tânăr român în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort, ieri dimineaţă, în localitatea italiană Piemonte.

Florin Calcan, un tânăr român în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort, ieri dimineaţă, în localitatea italiană Piemonte. Cadavrul bărbatului a fost descoperit sub o remorcă agricolă. 

Cei care au dat alarma au fost trecătorii care călătoreau de-a lungul străzii provinciale 45, din direcţia Fontanile spre Mombaruzzo şi au văzut motocicleta lui Florin parcată pe aleea de la intrarea unei vile. Jos, la câţiva metri distanţă, au găsit cadavrul românului, scrie rotalianul.com. Carabinierii fac diferite presupuneri, dar spun că nu le va fi uşor să stabilească de ce a murit conaţionalul nostru.

Nu există martori, iar cadavrul a fost găsit după câteva ore bune de la deces. În plus, dinamica faptelor şi evenimentelor care au provocat decesul este aproape necunoscută.

La aproximativ 12 metri de unde a fost găsit motocicleta tânărului, carabinierii au descoperit semne ale unui accident de maşină: o pată de ulei proapsăt, sol afânat în şanţ şi câteva picături de sânge.

Pe acelaşi subiect

Iar pe faţa lui Florin, pe obrazul drept, au fost găsite câteva răni uşoare.

Ancheta a fost clasificată drept un accident rutier, însă orice pistă este posibilă.

Florin Calcan locuia în Mombaruzzo, provincia Asti, Piemonte, de mai mult de 10 ani împreună cu mama şi sora lui. Tânărul se ocupa de grădinărit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr român, GĂSIT MORT în Italia, în condiţii misterioase. Cadavrul bărbatului a fost descoperit sub o remorcă agricolă. Carabinieri: "Orice este posibil!"