Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr sfâşiat de urs, la Tuşnad, internat de urgenţă în spital. Borboly: "Pericolul nu se îndepărtează cu afişe"

Un tânăr de 27 de ani a fost atacat de un urs, la Băile Tuşnad. Victima a fost transportată la spital cu răni în zona pieptului, fiind internat în Secţia de Boli Infecţioase.

de Redactia Observator

la 25.07.2018 , 16:51

Victima a fost transportată la spital cu răni în zona pieptului, fiind internat în Secţia de Boli Infecţioase. Un tânăr de 27 de ani a fost atacat de un urs, la Băile Tuşnad.

Un tânăr de 27 de ani a fost atacat de un urs, la Băile Tuşnad.

Victima a fost transportată la spital cu răni în zona pieptului, fiind internat în Secţia de Boli Infecţioase. Nu se cunosc detalii în legătură cu împrejurările în care a avut loc atacul.

 "Pericolul reprezentat de urşi nu poate fi îndepărtat cu câteva afişe sau cu tineri care îmbrăţişează mascote sub formă de urs! Cine este răspunzător pentru rănile suferite de victima de 27 de ani?", a scris preşedintele CJ Harghita pe pagina sa de Facebook.

Articolul continuă după reclamă

El a menţionat că populaţia de urşi din Harghita este de trei ori mai mare decât numărul optim prevăzut de studiile de specialitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr sfâşiat de urs, la Tuşnad, internat de urgenţă în spital. Borboly: "Pericolul nu se îndepărtează cu afişe"