Antena Meniu Search
x

Video Tânăr snopit în bătaie 3 minute, la o sală de păcănele din Iași, după ce n-ar fi răspuns la un salut: "L-au lăsat neom. Era distrus"

Bătaie ca-n filme într-o sală de jocuri de noroc din comuna Răducăneni, judeţul Iaşi. Un tânăr de 24 de ani a fost călcat în picioare, la propriu, de doi fraţi, după ce acesta nu le-ar fi răspuns la salut. Bătaia ca-n ringul de box nu s-a oprit nici după ce tânărul s-a prăbuşit la pământ. Ba mai mult, indivizii i-ar fi furat şi o mie de lei şi s-au făcut nevăzuţi. Agresorii au fost arestaţi pentru 30 de zile. Informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.07.2023, 16:40

Vezi și

Nadia Bejan: mama tânărului: Băga la aparate. Îl rugam mult să nu bage, că a băgat mulţi bani, care erau pentru altceva. 

Tânărul de 24 de ani tocmai venise acasă, din Anglia. Şi a decis să meargă la o sală de jocuri din comuna, pentru a îşi satisface un viciu mai vechi.

Nadia Bejan: mama tânărului: El a mers acolo, juca la aparate. Doi tineri din Răducăneni, cel mai mare fiind şi prieteni bun cu dânsu, s-a dus la el să-l salute, să dea noroc cu el. Băiatul meu i-a ignorat, jucând în continuare la aparate.

A fost momentul în care cei doi fraţi s-au enervat şi s-au năpustit asupra bărbatului cu o ploaie de pumni şi picioare. Bătaia ca-n rigul de box nu s-a oprit nici după ce tânărul s-a prăbuşit la pământ.

Pe acelaşi subiect

Cei doi bărbaţi au continuat să-l lovească minute în şir

Nadia Bejan: mama tânărului: Trei minute şi 13 secunde l-au lovit de l-au lăsat neom. A avut puterea de a mă suna şi mi-a spus "mama vino la club, că sunt terminat!". Era distrus şi nu mai putea.

Diana Cimpoieşu: UPU SMURD Iaşi: A fost diagnosticat cu condiții multiple, fracturi la nivelul oaselor feţei şi al nasului. A fost internat în clinica ORL, aceste leziuni fiind cele mai importante, iar pacientul a avut şi contuzie de coloană, contuzie toracică şi contuzie de membre inferioare. 

Mama băiatului a alertat poliţiştii.

Adina Ciobanu, IPJ Iaşi: La faţa locului poliţiştii au stabilit că un bărbat care se juca la un aparat ar fi fost lovit de două persoane şi i-ar fi fost luaţi o mie de lei, care până la sosirea forţelor de ordine ar fi părăsit unitatea. 

Ce doi fraţi au fost prinşi la scurt timp şi duși în faţa magistraţilor, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânăr snopit în bătaie 3 minute, la o sală de păcănele din Iași, după ce n-ar fi răspuns la un salut: "L-au lăsat neom. Era distrus"