Antena Meniu Search
x

Tânăr spectator la o cursă de mașini în Brașov, spulberat de un Lamborghini ieșit în decor. Băiatul de 19 de ani a murit

Un grav accident s-a produs în timpul unei curse de mașini, organizată în Brașov, pe centrura ocolitoare a orașului. Un Lamborghini Huracan a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, un tânăr de 19 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.03.2022, 19:57

Sursa foto: instagram.com/lolrelai Vezi și

UPDATE 13:25. Din păcate, tânărul de 19 de ani a fost declarat decedat.

Din primele informații, șoferul unui Lamborghini a scăpat bolidul de sub control, a ieșit în decor și s-a răsturnat, moment în care a lovit un spectator. Tânărul de 19 de ani, care se afla pe marginea drumului, se află în stop cardio-respirator, iar salvatorii îl resuscitează. 

"În cadrul competiției Promo Rally, care se desfășoară pe ocolitoarea Brașovului, a avut loc un accident rutier, un spectator a fost grav rănit. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD tip C. Bărbatul în vârsta de 19 ani se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical", a transmis ISU Brașov.

Cursa de mașini a fost anulată

Potrivit organizatorilor raliului, cursa de mașini a fost anulată.

"În timpul desfășurării manșelor de calificare, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături. 

Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV.  La aceasta oră se efectuează manevrele de resuscitare asupra cetățeanului lovit. Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată", a transmis Biroul de presă al Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems.

Ce spune IPJ Brașov

"În cadrul unui concurs automobilistic organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Brașov a avut loc eveniment rutier. Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia  accidentând un spectator. Victima primește îngrijiri medicale la fata locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul", potrivit IPJ Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr spectator la o cursă de mașini în Brașov, spulberat de un Lamborghini ieșit în decor. Băiatul de 19 de ani a murit