Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fost tras de o maşină, pe un cauciuc, în parcarea inundată a unui club de fiţe din Mamaia (Video)

Senzaţii extreme în parcarea unui club de fiţe din Mamaia. Un tânăr s-a lăsat tras de o maşină, pe un cauciuc, în parcarea transformată de ploaia torenţială într-un adevărat lac.

Tanar tras de o masina in parcarea unui club de fite din Mamaia
Un tânăr a fost tras de o maşină, pe un cauciuc, în parcarea inundată a unui club de fiţe din Mamaia - Observator

Senzaţii extreme în parcarea unui club de fiţe din Mamaia. Un tânăr s-a lăsat tras de o maşină, pe un cauciuc, în parcarea transformată de ploaia torenţială într-un adevărat lac.

În timp ce unii dintre turişti s-au speriat şi au fugit din calea vijeliei, alţii au preferat să urmeze o veche vorbă românească şi să facă haz de necaz.

Astfel, ei au continuat să petreacă în cluburile de fiţe şi să bea şampanie.

Pe acelaşi subiect

După o ploaie torenţială care a transformat străzile în râuri şi parcările cluburile de fiţe în adevărate lacuri, turiştii cu chef de distracţie au profitat de efectele furtunii.

Au ieşit din club, cu tot cu paharele de şampanie, şi s-au distrat în parcarea inundată.

În timp ce unii s-au dat cu caiacul, iar alţii au adus piscine gonflabile în faţa unui club, un tânăr s-a lăsat tras de o maşină, pe un cauciuc, prin toată parcarea.

Fără să lase paharul de şampanie din mână, el s-a urcat pe cauciucul legat de maşină şi s-a lăsat tras pe apă.

Judeţul Constanţa, inclusiv zona de litoral, se află sub incidenţa unui cod portocaliu de ploi torenţiale şi furtuni, până în această seară la ora 22.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr a fost tras de o maşină, pe un cauciuc, în parcarea inundată a unui club de fiţe din Mamaia (Video)