Antena Meniu Search
x

Tânăra bătută crunt într-o spălătorie din Ilfov, plângere penală împotriva agresorului liber

Tânăra bătută cu bestialitate într-o spălătorie din Ilfov a reuşit astăzi, în sfârşit, să facă plângere penală împotriva agresorului. Vrea să pună capăt coşmarului pe care l-a trăit în ultimele săptămâni. Susţine că a fost urmărită şi chiar ameninţată cu moartea.

Vezi și

Tânăra bătută cu bestialitate într-o spălătorie din Ilfov a reuşit astăzi, în sfârşit, să facă plângere penală împotriva agresorului. Vrea să pună capăt coşmarului pe care l-a trăit în ultimele săptămâni. Susţine că a fost urmărită şi chiar ameninţată cu moartea, şi, în pofida imaginilor video care demonstrează agresiunea de acum o lună, poliţia ar fi refuzat să-i înregistreze plângerea. A mers direct în faţa procurorilor mai ales că individul violent e încă în libertate. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

"Încă mai am hematomul la faţă, se vede, am dureri la cap. Sunt foarte suparată pe situaţie pentru că nu mi se pare normal să fie în libertate.", a declarat victima.

Tânăra se teme să mai iasă singură pe stradă după ce a fost bătută cu sălbăticie de fostul iubit. Se întâmpla în noiembrie, într-o spălătorie din comuna Domneşti, Ilfov. Bărbatul a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele, apoi s-a lăudat pe Facebook, unde a postat imaginile violenţei. 

Ar fi ameninţat-o cu moartea, chiar şi după incidentul violent de la spălătorie. De frică, femeia a plecat o perioadă din ţară. 

"Si la mine a venit, suna la interfon, ma urmarea in fata blocului, dupa ce ne-am despartit. Vreau doar liniste si atat, iar linistea nu mi-o gasesc decat atunci cand voi putea merge singura pe strada, neinsotita de nimeni.", mărturiseşte victima.

A depus astăzi plângerea penală la Parchet, unde speră să i se facă dreptate. Iar împotriva agresorului să fie luate măsuri, pentru a fi protejată. Iniţial, femeia a cerut ajutorul Poliţiei din Domneşti, dar agenţii i-au spus că nu o poate înregistra pentru că atunci nu avea un certificat medico-legal. Documentul atestă acum că, după bătaia primită, a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. 

Reacţia Poliţiei din Domneşti este motiv de anchetă internă la IPJ Ilfov. Cu toata acestea, şefii agenţilor care s-au ocupat de caz refuză să dea explicaţii. 

Bătăuşul a fost audiat abia după ce imaginile au devenit publice. Adică, la o lună de la agresiune. Iar Leonard Greaca a fost lăsat în libertate, deşi nu este la primul act de violenţă. 

Bărbatul este cercetat doar pentru încălcarea ordinului de protecţie, nu şi pentru agresiune. În plus, victima susţine că anchetatorii au aşteptat ca ea să le trimită imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Avocatul tinerei spune că, dacă se va ajunge în instanţă, va cere daune morale şi materiale de la agresor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânăra bătută crunt într-o spălătorie din Ilfov, plângere penală împotriva agresorului liber