Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Codlea a fost abuzată de socru în timp ce dormea. Bărbatul a fost arestat

O tânără în vârstă de 18 ani, din Codlea, a trecut prin momente de coşmar după ce socrul ei a încercat să o abuzeze în timp ce dormea.

de Redactia Observator

la 13.11.2018 , 11:06

Tânără din Codlea, abuzată de socru în timp ce dormea O tânără din Codlea a fost abuzată de socru în timp ce dormea. Bărbatul a fost arestat - Arhivă

O tânără în vârstă de 18 ani, din Codlea, a trecut prin momente de coşmar după ce socrul ei a încercat să o abuzeze în timp ce dormea.

Totul s-a întâmplat pe 8 noiembrie, în jurul orei 06.00, atunci când fata de 18 ani, care locuieşte în Codlea împreună cu soţul ei şi familia acestuia, a fost trezită de socrul ei care i-a propus să întreţină relaţii intime.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să o mângâie pe picioare pe fată, iar când aceasta l-a refuzat, a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale cu el.

Articolul continuă după reclamă

Fata a început să ţipe şi să iasă din casă, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să o anunţe pe soacră, respectiv soţia agresorului, despre cele întâmplate.

Mai mult, tânăra s-a dus la Poliţie şi a depus plângere împotriva socrului, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de agresiune sexuală.

Având antecedente penale, bărbatul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, iar în prezent se află în arestul IPJ Braşov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O tânără din Codlea a fost abuzată de socru în timp ce dormea. Bărbatul a fost arestat