Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice cu fata strivită de ATV, filmate la scurt timp după tragedie (Video)

Imagini dramatice surprinse la scurt timp după ce Katie Amelia Hodgson se răstoarnă cu ATV-ul şi este strivită de vehiculul de teren. Fata concura la Hunt The Wolf 2019, în Cluj.

Vezi și

Imagini dramatice surprinse la scurt timp după ce Katie Amelia Hodgson se răstoarnă cu ATV-ul şi este strivită de vehiculul de teren. Fata concura la Hunt The Wolf 2019, în Cluj.

Imaginile filmate de martori în locul unde tânăra s-a răsturnat cu ATV-ul sunt cutremurătoare şi arată cum echipele de prim-ajutor intervin pentru a salva viaţa tinerei britanice de 24 de ani.

Primii care au ajuns la fată au fost chiar colegii ei de echipă. Cei doi încearcă să o liniştească pe Katie, care îşi duce mâna la cap şi geme de durere.

Intervenţia salvatorilor a fost una extrem de dificilă, tânăra prăbuşindu-se într-un loc accidentat, o pantă extrem de periculoasă care se numeşte chiar Killer Hill.

Pe acelaşi subiect

Tânăra britanică, strivită de propriul ATV la Cluj

Reamintim că tânăra de 24 de ani participa la Hunt The Wolf 2019, în Cluj, când a avut loc tragedia.  ATV-ul s-a răsturnat, fata a fost aruncată pe pantă în jos, iar vehiculul a căzut peste ea.

Iniţial, Katie a fost luată cu ambulanţa, apoi dusă cu elicopterul la spitalul clinic de urgenţă Târgu Mureş, sub manevre de resusucitare. 

ATV-ul s-a răsturnat, Katie a fost aruncată pe pantă în jos, iar vehiculul a căzut peste ea

A ajuns la UPU la ora 17.25 şi prezenta politraumatism, traumatism toraco-abdominal, şoc hemoragic şi stop cardio-respirator neresponsibil la manevrele de resuscitare.

La ora 18.00 a fost declarat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice cu fata strivită de ATV, filmate la scurt timp după tragedie (Video)