Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 20 de ani din Timişoara, reţinută după ce i-a furat telefonul unui copil de 12 ani

O tânără de 20 de ani a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, pentru că ar fi tâlhărit un minor de 12 ani, în Timişoara, arată, marţi, o informare de presă a Poliţiei Timiş.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 15:33

Băiat cu telefonul în mână Tânără de 20 de ani din Timişoara, reţinută după ce i-a furat telefonul unui copil de 12 ani - Shutterstock

Poliţiştii Secţiei 5 Urbane Timişoara au fost sesizaţi, luni, că un minor de 12 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, a fost abordat de către două persoane necunoscute, care i-au cerut ajutorul pentru a comanda un serviciu de tip ride-sharing printr-o aplicaţie de pe telefon.

După ce minorul a făcut comanda de pe telefonul propriu, una dintre persoane, când a urcat în taxi, i-a smuls telefonul din mână copilului, l-a împins pe acesta şi au plecat într-o direcţie necunoscută cu autovehiculul comandat din aplicaţie.

Tânăra de 20 de ani, reţinută pentru 24 de pre

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, în continuarea cercetărilor, poliţiştii au refăcut traseul celor implicaţi şi s-au deplasat la mai multe adrese din municipiul Timişoara, reuşind identificarea celor două persoane, respectiv, pe o tânără de 20 de ani şi un minor în vârstă de 12 ani, potrivit Agerpres.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie, tânăra de 20 de ani fiind reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în arest.

Întreaga activitate s-a desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani din Timişoara, reţinută după ce i-a furat telefonul unui copil de 12 ani

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului