Antena Meniu Search
x

O tânără din Buzău s-a dus direct la o agenție de turism, după ce a găsit un card în bancomat

O tânără din Râmnicu Sărat, Buzău, s-a dus glonţ la o agenţie de turism, după ce a găsit un card într-un bancomat şi a început să facă plăţi.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 23:31

După ce a găsit un card, o tânără s-a dus direct la agenţia de turism - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Tânăra s-a dus glonţ la o agenţie de turism
  • A început să facă plăţi

Proprietarul cardului şi-a dat seama relativ repede că a pierdut cardul şi a anunţat Poliţia, mai ales ca a primit mesaj despre o plată pe care nu o efectuase.

"Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că bărbatul a uitat cardul într-un bancomat de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, acesta fiind găsit de o persoană, care ulterior a folosit cardul pentru a achita suma de 150 de lei la o agenție de turism din apropiere. Proprietarul a primit imediat un mesaj pe telefon care îl anunța despre o plată ce tocmai fusese efectuată cu cardul. Polițiștii s-au deplasat la agenția menționată de bărbat, iar acolo au identificat persoana, o localnică în vârstă de 32 de ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii de investigații criminale", informează poliţiştii, citaţie de informatiabuzaului.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără din Buzău s-a dus direct la o agenție de turism, după ce a găsit un card în bancomat