Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăra lovită de creanga unui copac în Parcul Bazilescu a ieşit din comă. Mărturia înduioşătoare a mamei: "Medicii s-au luptat mult să o ţină în viaţă"

Tânăra în scaun cu rotile care a fost lovită în luna mai de creanga unui copac în Parcul Bazilescu din Capitală şi-a revenit. Mama fetei le multumeşte medicilor, spunând că a fost un miracol că a ieşit din comă. 

de Andreea Milea

la 22.08.2024 , 17:10

"Vreau să le mulţumesc din suflet domnilor doctori, au recunoscut şi dânşii că numai Dumnezeu a făcut o minune, i-a dat zile copilului meu, nu credea nimeni că mai trăieşte, nici medicii nu credeau, s-au luptat mult să o ţină în viaţă", a declarat mama fetei pentru Observator. 

"Când şi-a revenit m-a strigat, m-a ţinut de mână, mi-a spus să nu mai plec de lângă ea. Era foarte fericită, a vrut să mă îmbrăţişeze, am ajutat-o", a adăugat mama fetei. Spitalul în care fata a fost tratată ar putea să ceară banii cheltuiţi cu spitalizarea de la primăria care administrează parcul. 

Tânără în scaun cu rotile, rănită grav de o creangă

Vezi și

Femeia în vârstă de 38 de ani, în scaun cu rotile, a intrat în comă în luna mai, după ce a fost lovită de o creangă imensă, în parcul Bazilescu din Bucureşti. Victima ieşise la plimbare cu iubitul ei, iar creanga ruptă din copac l-a rănit şi pe el. În vreme ce familia femeii se temea că o va pierde, primăria care administrează parcul a anunţat atunci că nu are nicio vină -  a bătut prea tare vântul, a fost explicaţia autorităţilor. Poliţiştii au început, însă, o anchetă penală.

Andreea Milea Like

Am început cu muzica, am continuat cu dansul şi am ales jurnalismul. Ce au în comun? Zilnic găseşti ceva nou. Cât de mult înseamnă un cuvânt, un moment sau 10 secunde înainte de live.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Tânăra lovită de creanga unui copac în Parcul Bazilescu a ieşit din comă. Mărturia înduioşătoare a mamei: "Medicii s-au luptat mult să o ţină în viaţă"