Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Bărbatul din Cluj care şi-a înjunghiat iubita in plină stradă, acuzat de tentativă de omor. Victima este în stare gravă

Scene şocante, seara trecută, în Cluj-Napoca. O mamă a fost înjunghiată de concubin, în plină stradă, în faţa copiilor. Motivul este halucinant.

De Redactia Observator la 12.11.2020, 12:25
Vezi și
  • În plină stradă, partenerul de viaţă a bătut-o fără milă.
  • La scenă au asistat şi cei doi copii ai femeii.

Tânăra n-ar fi reuşit să oprească din plâns bebeluşul ei de un an şi jumătate. Agresorul a fost reţinut, iar victima este acum în stare gravă la spital, fiind operată şi intubată. Un incident similar s-a petrecut şi în Neamţ. Poliţiştii au fost nevoiţi să încătuşeze un octogenar care îşi bătea partenera în public.

În plină stradă, partenerul de viaţă a bătut-o fără milă. La scenă au asistat şi cei doi copii ai femeii. Orbit de furie, agresorul a înjunghiat-o. Martor la scena de groză, un bărbat a sunat la 112. 

Beatrice Milonean - purt de cuv ipj Cluj: Poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict spontan între concubini, aceasta ar fi fost înţepată, în repetate rânduri, cu un obiect înţepător în unul dintre membrele inferioare. 

Speriaţi, cei doi copii ai tinerei şi sora sa mai mică au fugit spre casă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Femeia a fost transportată, de urgenţă, la spital. În momentul în care a ajuns cu ambulanță la spital, femeia pierduse mult sânge, dar medicii au reușit să o stabilizeze. Este internată la AȚI, unde este atent supravegheată pentru că pot, oricând, să apară complicații.

Cei doi nu erau căsătoriţi. Aveau o relaţie de nouă luni, din care nu lipsea violenţa, spun apropiaţii. De altfel, se pare că bărbatul ar fi înjunghiat-o pentru că unul dintre copii nu se mai oprea din plâns. 

Mama tinerei: Nu-i prima dată, nu-i prima dată.

Reporter: El era violent, de obicei, ziceți?

Mama tinerei: Da, da. Avea cuțit la el? 

Reporter: Da, avea o brișcă. 

Incident asemănător în Neamţ

Un incident similar a avut loc, ieri, şi într-o localitate din Neamţ. Un bătrân de 80 de ani a fost surprins în timp ce îşi bătea concubina în maşină, în trafic. Poliţiştii au fost alertaţi şi au pornit în urmărire.

Violenţa domestică rămâne un fenomen greu de gestionat în România. Aproape 26.500 de cazuri au fost raportate anul trecut. Preşedintele Iohannis a promulgat, recent, o lege prin care poliţiştii pot deschide dosar penal împotriva agresorilor chiar dacă victima nu depune plângere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbatul din Cluj care şi-a înjunghiat iubita in plină stradă, acuzat de tentativă de omor. Victima este în stare gravă