Antena Meniu Search
x

Video Tânără mamă, snopită în bătaie de iubit într-un bloc din Bucureşti. Bebeluşii gemeni ai cuplului au fost martorii atacului oribil

Momente tensionate, aseară, într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei. O femeie a fost la un pas de a fi ucisă în bătaie de concubinul ei. După o ceartă aprinsă, ameţit bine de aburii alcoolului, individul ce părea cândva partenerul perfect s-a transformat într-un monstru cu chip de om. Martorii atacului brutal au fost copiii gemeni, de doar patru luni, ai cuplului. După ce a lăsat-o aproape inconştientă, bărbatul a împins-o pe casa scării, apoi s-a baricadat în locuinţă. Disperată, femeia a dat alarma. Doar intervenţia echipajului SAS a reuşit să potoleacă spiritele. Atenţie, urmează detalii cu un puternic emoţional! 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.05.2024, 09:54

Vezi și

Ora 22. Într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei se aud ţipete de groază. La scurt timp, în dispeceratul 112 intră un apel disperat. O mamă, victimă a violenţei domestice, imploră operatorii să-i salveze cei doi copilaşi de doar patru luni. Imediat, în sediul secţiei de Poliţie se dă alarma, iar mai multe echipe sosesc la locul intervenţiei.

Urmează zeci de minute tensionate, în care agenţii încearcă să negocieze cu agresorul.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Când şi-au dat seama că nu au sorţi de izbândă cu bărbatul, agenţii de la faţa locului i-au timis la faţa locului pe poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. În doar câteva minute a ajuns aici echipa de asalt care a pătruns peste bărbat în casă.

Snopită în bătaie de iubit, într-un bloc din Bucureşti

Pe acelaşi subiect

În fracţiune de secundă, agresorul este imobilizat, încătuşat şi escortat la secţia 17 de Poliţie. În apartament reuşeşte să intre şi mama micuţilor, care se grăbeşte să-şi strângă copiii în braţe.           

Încă aflat sub influenţa băuturii, individul urmează să dea explicaţii pentru fapta sa.

Din fericire, cei doi minori se află acum în siguranţă alături de mama lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Tânără mamă, snopită în bătaie de iubit într-un bloc din Bucureşti. Bebeluşii gemeni ai cuplului au fost martorii atacului oribil