Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără mămică şi fiica ei de nici 4 ani, date dispărute în Cluj. Poliţia cere ajutorul pentru a le găsi

Simina Laura, o tânără în vârstă de 20 de ani, şi fiica ei de 3 ani şi 7 luni au fost date dispărute în Cluj-Napoca şi sunt căutate de poliţişti. Oamenii legii au cerut sprijinul oamenilor, pentru a le putea găsi.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 07:23

Poliția Cluj-Napoca face un apel public pentru găsirea unei tinere de 20 de ani, Simina Laura Rus, care a dispărut împreună cu fiica sa, o fetiță de 3 ani și 7 luni.

Tânără din Cluj-Napoca, dispărută împreună cu fiica ei

Conform informațiilor oficiale, cele două au părăsit locuința lor din Cluj-Napoca în cursul dimineții, în jurul orei 11:00, și nu s-au mai întors.

Articolul continuă după reclamă

"La data de 15 octombrie 2024, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că în cursul zilei, RUS SIMINA LAURA, în vârstă de 20 de ani, a plecat de la domiciliu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 11.00, împreună cu fiica ei, o minoră de 3 ani şi 7 luni, iar până în prezent nu a mai revenit", au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Cluj, potrivit News.ro.

Pe acelaşi subiect

Semnalmentele tinerei:

  • Înălțime: aproximativ 1,70 m
  • Greutate: 60 kg
  • Culoarea părului: roșcat
  • Culoarea ochilor: căprui
  • Îmbrăcăminte la momentul plecării: colanți albaștri și maieu colorat

Poliția Cluj-Napoca solicită sprijinul publicului pentru obținerea oricăror informații care pot conduce la găsirea celor două. Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Tânără mămică şi fiica ei de nici 4 ani, date dispărute în Cluj. Poliţia cere ajutorul pentru a le găsi