Antena Meniu Search
x

Tânără de 29 de ani, moartă într-un accident cumplit la Chirnogeni, în Constanța. Mașina în care era s-a înfipt într-un copac

Tragedie în această dimineață, în localitatea Chirnogeni din județul Constanța. O tânără de 29 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.07.2020, 08:54

Accident mortal la Chirnogeni, în Constanța
Tânără de 29 de ani, moartă într-un accident cumplit în Constanța. Mașina în care era s-a înfipt într-un copac - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului.
  • Tânăra de 29 de ani a murit pe loc, șoferul a fost transportat la spital.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 6.15, când un bărbat de 32 de ani care conducea pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, din cauza neatenției, a pierdut controlul și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul pasagerei dreapta - față, în vârstă de 29 de ani, precum și rănirea ușoară a șoferului.

Ce spune IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 6.15, un bărbat de 32 de ani a condus un autoturism pe DJ 395, dinspre localitatea Chirnogeni către DN 38, unde pe fondul neatenției în conducere ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerei dreapta - față, în vârstă de 29 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorul.

Opt pompieri au intervenit la fața locului

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au precizat că opt pompieri au intervenit pentru a scoate trupul încarcerat din autoturism.

„Au intervenit 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C. La fața locului au fost găsite 2 victime, dintre care una încarcerată. Colegii au extras pasagerul din autoturism, inconștient, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital cu traumatisme multiple. La locul accidentului a fost și o ambulanță SAJ“, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Tânără de 29 de ani, moartă într-un accident cumplit la Chirnogeni, în Constanța. Mașina în care era s-a înfipt într-un copac