Meniu
Search
x

Tânără sechestrată şi abuzată, eliberată în 20 de minute de poliţiştii din Alexandria

O tânără de 19 ani, sechestrată şi violată, a fost salvată în timp record după un apel la 112. Poliţiştii au ajuns la ea în câteva minute, prin sistemul de triangulaţie, care în cazul Caracal nu a fost la fel de eficient.

De Redactia Observator la 26.09.2019, 20:20
Vezi și

O tânără de 19 ani, sechestrată şi violată, a fost salvată în timp record după un apel la 112. Poliţiştii au ajuns la ea în câteva minute, prin sistemul de triangulaţie, care în cazul Caracal nu a fost la fel de eficient. Agresorul este un individ de 22 de ani, pe care fata îl cunoscuse în urmă cu o săptămână pe internet. 

"Am fost violată, am încercat să dau cu picioarele, să-l împing", este mesajul tinerei.

Ora 6 şi 17 minute dimineaţa. După o noapte în care a fost sechestrată şi violată, tânăra de 19 ani reuşeşte să pună mâna pe telefon şi să ceară ajutor la 112. Nu ştie unde se află, poate să le spună poliţiştilor doar că e la etajul patru al unui bloc din Alexandria.

Poliţiştii o localizează imediat prin triangulaţie şi pornesc spre zona vizată.

După 9 minute de la apel, în faţa blocului de la marginea oraşului, ajunge primul echipaj de poliţie. La ora 6 şi 38 de minute, un alt echipaj scoate victima din mâinile agresorului.

Iulian Orbeșteanu, şef serviciu cabinet IPJ Teleorman: A fost găsită tânăra de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani, presupus autor a celor două infracţiuni sesizate. A fost cooperant cu poliţiştii şi a permis accesul în locuinţa părinţilor săi

Victima le-a spus anchetatorilor că aseară l-a văzut prima dată pe individul pe care l-a acuzat că a violat-o şi sechestrat-o. 

Iulian Orbeşteanu, şef serviciu cabinet IPJ Teleorman: Cei doi s-au cunoscut pe o reţea de socializare, în urmă cu aproximativ o săptămână. În toată această perioadă, ei au ţinut legătura telefonic. Ieri, tânărul de 22 de ani s-a deplasat la locuinţa persoanei respective cu maşina, apoi au plecat împreună la cunoştinţe comune de pe raza localităţii de domiciliu a fetei, unde au participat la un grătar 

Bărbatul a dus-o apoi în apartamentul părinţilor lui. 

O vecină spune că "băiatul stă cu părinţii. Am auzit într-adevăr că a fost ceva pe scară, dar mai multe nu ştiu. Am auzit gălăgie şi poliţia de dimineaţă".

La mai bine de nouă ore de când a fost făcut apelul la 112, nicio persoană nu este de găsit în apartamentul cu pricina. Vedem doar o bucată de şerveţel îndesată pe vizorul uşii.

Tânăra care a sunat la 112 a fost examinată medical, dar şi audiată timp de patru ore. Deocamdată nu a depus plângere.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânără sechestrată şi abuzată, eliberată în 20 de minute de poliţiştii din Alexandria