Antena Meniu Search
x

Tânără din Vaslui abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure

O tânără din Vaslui a fost abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure. Bărbatul care a făcut toate aceste grozăvii a dat anunţ pe Facebook că îşi caută jumătatea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.11.2019, 08:24

Gheorghe Brăescu are 40 de ani
Tânără din Vaslui abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure - Facebook

O tânără din Vaslui a fost abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure. Bărbatul care a făcut toate aceste grozăvii a dat anunţ pe Facebook că îşi caută jumătatea.

O tânără din Vaslui, Mihaele B., a trăit coşmarul vieţii ei luni, lângă Bârlad. Un bărbat a dus-o la el acasă, la Perieni, a abuzat-o, apoi a bătut-o, a legat-o, a băgat-o într-un sac şi a aruncat-o în căruţă. A dus-o peste două dealuri şi a aruncat-o în bădure, lângă Ibăneşti.

Gheorghe Brăescu, 40 de ani, de Perieni, bărbat divorţat, a pus anunţ pe Facebook că îşi caută jumătatea. Dar, până să o găsească s-a dus până Bârlad, iar la ieşirea din oraş a abordat o tânără, Mihaela B., 28 de ani, care-şi oferea "serviciile" pe marginea şoselei. Gheorghe a convins-o să meargă acasă cu el, la Perieni, unde a dus-o cu taxiul.

După o vreme, Gheorghe a ieşit din casă cu un sac la spinare, l-a aruncat în căruţă şi a ieşit din curte repede, a luat-o peste dealuri şi s-a întors acasă după câteva ore. S-a afalt că în casă bărbatul ar fi bătut-o pe tânără, apoi a legat-o, a violat-o, a băgat-o legată în sac şi sacul l-a aruncat în căruţă. 

A mers, scrie Vremea Nouă, peste vreo două dealuri mai departe de Perieni, unde a aruncat sacul în pădure. Mihaela B a reuşit să iasă din sac şi s-a întâlnit pe drum cu o femeie din Ibăneşti, care a sunat la 112. Poliţiştii au aflat de la tânăra abizată ce păţise, dar le-a luat o zi să-l prindă pe Gheorghe, care se ascundea.

Acuzat de lipsire ilegală de libertate, viol, lovituri şi alte violenţe, bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi va fi dus în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânără din Vaslui abuzată, legată, băgată în sac, aruncată în căruţă şi abandonată în pădure