Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care a bătut cu biciul o adolescentă însărcinată, la Suceava, reţinut, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere

Tânărul care a bătut cu biciul o adolescentă însărcinată, la Suceava, a fost reţinut, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere. Mai mult, copila de 15 ani şi mama ei susţin că totul a fost o glumă.

de Cosmin Stăniloiu

la 16.02.2020 , 11:51

  • Adolescentă de 15 ani însărcinată, bătută cu biciul de concubin.
  • Poliţia din Suceava l-a reţinut pe agresor.

Tânărul care a bătut cu biciul o adolescentă însărcinată, la Suceava, a fost reţinut, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere. Mai mult, copila de 15 ani şi mama ei susţin că totul a fost o glumă.

O adolescentă de 15 ani însărcinată în 5 luni a fost snopită în bătaie cu biciul chiar de tatăl copilului pe care îl poartă, un tânăr de 19 ani din Horodnic de Sus, judeţul Suceava. Acesta o loveşte cu pumnii, o pune să stea în genunchi şi să bage mâinile în jarul încins.

Imaginile filmate chiar de mama victimei au ajuns virale şi poliţia din Suceava s-a autosesizat, demarând o amplă anchetă.

Articolul continuă după reclamă

"Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21:00 (sâmbătă – n.r.) polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor.", au transmis reprezentanții Poliției Suceava.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii și procurorii vor cere arestarea preventivă a tânărului. "Ei (victima și agresorul - n.r.) susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei.", a spus Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.

Polițiștii au contactat și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a demara o anchetă socială.

Nici fata şi nici mama, care locuiesc în casa agresorului, nu au vrut să depună plângere împotriva acestuia.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Horodnic de Sus. Polițiştii s-au autosesizat în acest caz şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe, dar şi pentru act sexual cu un minor.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânărul care a bătut cu biciul o adolescentă însărcinată, la Suceava, reţinut, chiar dacă fata nu a vrut să depună plângere