Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care a furat pistolul jandarmeriţei a tras de două ori cu arma sustrasă. Poliția Capitalei, dezvăluiri de ultimă oră

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a dezvăluit că tânărul arestat de polițiști pentru că a furat arma jandarmeriței în timpul protestului din Piața Victoriei a fost cel care i-a condus pe anchetatori la locul unde o îngropase.

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 15:54

Tânărul care a furat pistolul jandarmeriţei a tras de două ori cu arma sustrasă Tânărul care a furat pistolul jandarmeriţei a tras de două ori cu arma sustrasă - Observator.tv

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a dezvăluit că tânărul arestat de polițiști pentru că a furat arma jandarmeriței în timpul protestului din Piața Victoriei a fost cel care i-a condus pe anchetatori la locul unde o îngropase. Înainte să o îngroape, bărbatul a tras două focuri cu arma sustrasă, pe un câmp. 

”Inculpatul i-a condus pe anchetatori la locul unde a fost îngropată arma. Arma a fost îngropată acolo încă de sâmbătă. Au fost găsite patru tuburi tip cartuș, nefolosite. Bărbatul ne-a condus și în spațiul, unde, pe un teren viran, a executat două focuri de armă. Pistolul Carpaţi se afla îngropat pe raza comunei Petrachioaia, judeţul Ilfov. Arma are un singur încărcător cu şase cartuşe, nu avea încărcătură de rezervă”, a declarat Diana Sarca.

Tânărul a fost identificat în 12 august, în urma unor informaţii primite de IPJ Ilfov.

Articolul continuă după reclamă

El, împreună cu un alt bărbat, au fost reţinuţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ulterior fiind emise mandate de arestare pentru 30 de zile.

Cei doi au vârste de 24 şi, respectiv, 32 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a mai spus că cercetarile vor continua pentru a depista toti oamenii implicaţi în acest caz. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânărul care a furat pistolul jandarmeriţei a tras de două ori cu arma sustrasă. Poliția Capitalei, dezvăluiri de ultimă oră