Antena Meniu Search
x

Tânărul care a intrat cu un pistol Magnum într-un club de noapte din Baia Mare a fost prins

Un tânăr a intrat vineri noaptea cu un pistol Magnum într-un club din Baia Mare. Un agent de pază i-a reţinut arma, dar tânărul a reuşit să fugă.

Tânărul care a intrat cu un pistol Magnum într-un club de noapte din Baia Mare a fost prins

Un tânăr a intrat vineri noaptea cu un pistol Magnum într-un club din Baia Mare. Un agent de pază i-a reţinut arma, dar tânărul a reuşit să fugă. Sâmbătă de dimineaţă a fost reţinut.

În vârstă de aproximativ 20 de ani, tânărul are domiciliul în Belgia şi închiriase de câteva zile un apartament în Baia Mare. Vineri noaptea a mers într-un celebru club din oraş şi la toaletă s-a lăudat că e înarmat. A scos un pistol Magnum, cel mai puternic revolver produs în Statele Unite. Pe ţeavă avea un glonte.

Un agent de pază l-a scos în afara clubului şi l-a percheziţionat, oprind arma. În acel moment tânărul a fugit. A fist alertată poliţia şi s-a descoperit că se trăsese cu pistolul. Acum se fac cercetri balistice ale pistolului  Ruger GP 100, calibru 357, Magnum.

În momentul reţinerii, asupra tânărului au fost gpsite şi mai multe plicuri cu o substanţă despre care poliţiştii cred că ar putea fi droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânărul care a intrat cu un pistol Magnum într-un club de noapte din Baia Mare a fost prins