Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care şi-a aruncat tatăl de la etajul 3 al unui bloc din Roman a fost prins! Unde era şi cum l-au depistat poliţiştii

Barbatul de 30 din Roman care și-a aruncat tatăl de la balconul locuinței a fost prins! El se afla în localitatea Borsec, din Harghita.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 21:36

Tânărul care şi-a aruncat tatăl de la balcon, vineri, în Roman, a fost prins! Unde era şi cum l-au depistat poliţiştii

Barbatul de 30 din Roman care și-a aruncat tatăl de la balconul locuinței a fost prins! El se afla în localitatea Borsec, din Harghita, și era dat în urmărire generala, după ce fugise de la locul faptei, vineri după-amiaza. 

Sâmbătă seara el a fost depistat în timp ce se deplasa pe jos în orașul Borsec, intenționând sa ajungă la locuinţa unor rude. Polițiștii l-au preluat imediat și l-au predat echipei de la Neamț, care îl vor aduce la Parchetul Județean pentru audieri. 

Vineri după-amiază, Catalin Călin Vârgolici a foat dat în urmărire naționala și în consemn la frontieră, după ce a fugit de la locuinta sa. El a fost filmat de un taximetrist în timp ce l-a împins pe tatăl său de la balconul locuinței lor, de la etajul trei.

Articolul continuă după reclamă

El este acuzat de tentativa de omor. Victima lui, în vârstă de 68 de ani, este acum în stare stabilă la spitalul municipal din Roman.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a aruncat tatăl de la etajul 3 al unui bloc din Roman a fost prins! Unde era şi cum l-au depistat poliţiştii