Antena Meniu Search
x

Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară a fost arestat. Mihai Niţescu este cercetat pentru tentativă de omor

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, a fost arestat preventiv după ce Tribunalul Prahova a emis mandat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 30.01.2019, 14:34

Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară a fost arestat. Mihai Niţescu este cercetat pentru tentativă de omor - Observator.tv

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, a fost arestat preventiv după ce Tribunalul Prahova a emis mandat pentru 30 de zile.

Tânărul de 22 de ani este cercetat pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a şi-a înjunghiat fosta profesoară, în incinta liceului.

Fostul elev a atacat-o pe femeia de 43 de ani chiar în faţa cancelariei.

Mihai Niţescu a intrat în liceu, a urcat apoi la primul etaj şi şi-a chemat fosta profesoară de matematică din cancelarie, la o discuţie pe hol. Câteva secunde mai târziu, a înjunghiat-o.

Pe acelaşi subiect

Agresorul de 22 de ani a vrut să se răzbune pe fosta lui profesoară pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev. 

Mihai Niţescu, arestat pentru 30 de zile

Imediat după atac, tânărul a fugit. A fost însă prins de o echipă de jandarmi care era in zonă.

Profesoara de 43 de ani, soţia unui judecător din oraş, a ajuns în stare gravă la spital, în şoc hemoragic. Femeia a fost operată şi se află în afara oricărui pericol.

Mihai Alexandru Niţescu a fost reţinut, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul atacului asupra fostei profesoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară a fost arestat. Mihai Niţescu este cercetat pentru tentativă de omor