Antena Meniu Search
x

Video Tânărul de 19 ani care a murit în Bran era în vacanță cu iubita și un alt cuplu. Familiile cer disperate oamenilor să doneze sânge

Mobilizare masivă după accidentul cumplit din apropiere de Bran. Prietenii celor trei tineri răniţi grav fac un apel disperat la cei care pot dona sânge pentru a-i salva. Prietenul lor, şoferul de doar 19 ani, n-a supravieţuit depăşirii din care nu s-a mai putut redresa la timp. Cele două cupluri erau din Craiova şi mergeau câteva zile la munte.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.01.2024, 14:22

Vezi și

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Bran, județul Brașov, și a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum autoturismul intră, cu mare viteză, într-o depășire iar șoferul nu mai poate redresa mașina și se izbește de o dubă care vine din sensul opus. 

Familia cere disperată ajutor

Pentru tânărul de 19 ani care se afla la volan impactul a fost fatal. El s-a stins în brațele salvatorilor. O altă pasageră a fost preluată cu un elicopter SMURD, iar ceilalți doi tineri care se mai aflau în mașină au ajuns cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Brașov. Aceștia erau în vacanță din Brașov dar erau din Craiova.

Acasă, în Dolj, familia și prietenii supraviețuitorului au mers să doneze sânge și îndeamnă și pe alții să meargă la Spitalul nr. 1 din Craiova și să facă o faptă bună, să doneze sânge pentru cei trei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânărul de 19 ani care a murit în Bran era în vacanță cu iubita și un alt cuplu. Familiile cer disperate oamenilor să doneze sânge