Antena Meniu Search
x

Video Tânărul mort în accidentul de motor din Satu Mare ar fi fost cărăuş pentru o reţea de droguri. Pliculeţe cu amfetamină şi canabis, descoperite în rucsac

Sfârşit tragic pentru doi tineri din Satu Mare. Aceştia şi-au pierdut viaţa după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit cu o viteză ameţitoare de o maşină. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit în rucsacul tânărului o cantitate însemnantă de substanţe interzise precum metanfetamină şi canabis. Există, însă suspiciunea ca băiatul să fi fost cărăuş pentru o reţea de droguri. 

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 08:45

Vezi și

Tânărul de 20 de ani, împreună cu iubita lui de 18 ani se plimbau cu motocicleta când la un moment dat au intrat direct într-o maşină care era în faţă şi a redus viteza la o trecere de pitoni. În urma impactului cei doi au ajuns în stare gravă la spital. 

Tânărul, colaborator al unei reţele de trafic de droguri

Rodica Lohan, purtător de cuvânt SJU SM: În data de 9 sămbătă în jurul orei de 17. 56 a sosit la unitatea de primiri urgenţe o tânără de 18 ani, victima unui accident rutier cu politraumatisme multiple în stare comatoasă. Tot sâmbătă la aproximativ 15 minute după sosirea tinerei în vârstă de 18 ani a fost adus un tânăr de 20 de ani, victima a aceluiaşi accident rutier.

Tânărul a murit la scurt timp după accident, iar în cursul zilei de ieri medicii au anunţat şi moartea fetei. La locul tragediei, poliţiştii au găsit şi rucsacul tânărului în care se afla o cantitate mare de droguri precum metanfetamină şi canabis. DIICOT a preluat cazul şi face verificări pentru a afla de unde avea stupefiantele. O ipoteză luată în calcul ar fi că băiatul era cărăuș într-o rețea de traficanți. Sindicatul Europol susţine că la nivelul Biroului Rutier Satu Mare nu există niciun aparat drug test pe care poliţiştii rutieri să îl folosească. 

Pe acelaşi subiect

Contraziceri între Europol şi IPJ

Cosmin Andreica, Europol: Tocmai în municipile şi reşedinţele de judeţ nu avem nici măcar un drugtest şi unul dintre aceste cazuri pe care l-am exemplificat a fost la Satu Mare unde biroul rutier nu a avut niciodată un astfel de drug test cu ajutorul căruia să testeze conducătorii auto de pe raza municipiului.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie infirmă acest lucru şi spu că au chiar două aparate de acest fel. 

"Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare are în dotare 2 aparate Drug Test. La solicitarea oricăreia dintre structurile inspectoratului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier acordă sprijin, prin deplasarea cu acest tip de aparate drugtest, la fața locului. Polițiștii au în dotare teste rapide pentru depistarea substanțelor psihoactive în organism, pe care le folosesc la activități", a declarat IPJ Satu Mare.

Pe harta traficului de droguri, Satu Mare este un județ fierbine pentru că face legătura cu vestul Europei care este cea mai importantă piață de desfacere pentru mai multe tipuri de substanțe interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânărul mort în accidentul de motor din Satu Mare ar fi fost cărăuş pentru o reţea de droguri. Pliculeţe cu amfetamină şi canabis, descoperite în rucsac