Antena Meniu Search
x

Video Tanya Roberts a murit. Actriţa a fost "Bond Girl", "Sheena" şi a jucat în "Charlie’s Angels"

Tanya Roberts, actrița care și-a găsit faima în anii 1980 jucând rolul de în „Îngerii lui Charlie”, dar și ca un curajos om de știință din filmul James Bond „A View to a Kill”, a murit, la vârsta de 65 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.01.2021, 22:38

Actriţa Tanya Roberts a murit - imdb.com

A murit actriţa Tanya Roberts

Moartea ei, la spitalul Cedars-Sinai, a fost confirmată de partenerul ei, Lance O'Brien.

Publicistul ei, căruia i s-au oferit informații eronate, îi anunțase decesul de ieri, iar unele publicaţii anunţaseră şi ele decesul, însă ea era în viaţă. Actriţa a murit în ziua următoare.

Publicistul, Mike Pingel, a declarat că Tanya Roberts a leşinat pe 24 decembrie, după ce și-a plimbat câinii lângă casa ei din Hollywood Hills și a fost conectată la un ventilator, în spital.

El nu a dat comunicat cauza morții, dar a spus că nu are legătură cu Covid-19.

Roberts a jucat rolul Stacey Sutton în filmul din franciza James Bond “A View to a Kill” (1985), precum şi Midge Pinciotti în “That ’70s Show”, între anii 1998 şid 2004.

Născută Victoria Leigh Blum, Roberts a avut o carieră de succes în modelling şi a apărut în câteva spectacole pe Broadway. A debutat în 1975 în filmul "The Last Victim". Apoi, a jucat în "The Beastmaster" (1982), "Sheena: Queen of the Jungle" (1984), "Body Slam" (1987) şi "Night Eyes" (1990).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tanya Roberts a murit. Actriţa a fost "Bond Girl", "Sheena" şi a jucat în "Charlie’s Angels"