Antena Meniu Search
x

Curs valutar

După ce fiul s-a înecat la mare, tatăl şi-a luat viaţa aruncându-se în gol de la fereastră. Îşi anunţase gestul, dar nimeni nu l-a băgat în seamă (Video)

Tragedie în Târgovişte, după ce un bărbat de 48 de ani a decis să-şi ia viata. Le spusese apropiaţilor ce are de gând să facă, dar nimeni nu l-a băgat în seamă.

de Redactia Observator

la 15.04.2018 , 09:17

După ce fiul s-a înecat la mare, tatăl şi-a luat viaţa aruncându-se în gol de la fereastră. Îşi anunţase gestul, dar nimeni nu l-a băgat în seamă (Video) - Observator

Tragedie în Târgovişte, după ce un bărbat de 48 de ani a decis să-şi ia viata. Le spusese apropiaţilor ce are de gând să facă, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. Asta deşi toţi ştiau că bărbatul traversează o depresie puternică după moartea fiului său de numai 16 ani. 

Bărbatul era cazat la căminul unui liceu din Târgovişte. 

Aseară, când a venit de la serviciu, le-ar fi spus colegilor de cameră că nu mai are motive să trăiască, însă niciunul nu l-a luat în serios.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp însă, s-a aruncat în gol de la fereastra camerei.

Un profesor care se afla în zonă a fost cel care a sunat la 112.

Medicii chemaţi în ajutor l-au găsit pe bărbat în stare critică. 

A murit în unitatea de primiri urgenţe. 

Bărbatul de 48 de ani era din judeţul Ialomiţa. Lucra la reabilitarea unui pod din Târgovişte încă din toamna anului trecut. Colegii săi pun tragedia pe seama unei depresii. În urma cu un an, fiul bărbatului s-a înecat în timpul unei vacanţe la mare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » După ce fiul s-a înecat la mare, tatăl şi-a luat viaţa aruncându-se în gol de la fereastră. Îşi anunţase gestul, dar nimeni nu l-a băgat în seamă (Video)