Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târguri de Crăciun 2019 - TOP 3 din cele mai frumoase din Europa

Crăciunul este, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă din an. Magia lui se simte în bucuria celor mici, în liniștea adulților și în pacea pe care o resimt cei mai în vârstă.

de Redactia Observator

la 18.11.2019 , 19:16

Crăciunul este, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă din an. Magia lui se simte în bucuria celor mici, în liniștea adulților și în pacea pe care o resimt cei mai în vârstă. Cea mai intensă energie a Crăciunului se creează, an de an, în cadrul târgurilor de Crăciun, care se organizează peste tot în lume, dar care în Europa au dat naștere de-a lungul timpului unei tradiții respectată cu sfințenie. Lunile noiembrie și decembrie adună turiști din toate colțurile planetei în cele mai importante târguri de Crăciun, pe care ne-am gândit să ți le prezentăm și ție, dacă mirosul de vin fiert, de scorțițoară și măr copt ți se par cele mai plăcute din toate câte există.

Iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, unde poți ajunge și tu anul acesta, pentru a trăi pe pielea ta emoția celei mai așteptate sărbători.

Târgul de Crăciun din Berlin

Articolul continuă după reclamă

Nemții se pregătesc încă de la începutul toamnei de perioada Crăciunului și pun în aplicare planurile gândite cu atenție. Capitala Germaniei pare a fi un magnet pentru producătorii locali de specialități culinare destinate Crăciunului, care se adună în piața din fața Palatului Charlottenburg și organizează un târg somptuos. Vinul fiert cu scorțișoară și turta dulce sunt doar două dintre produsele cu care te vei putea delecta în cadrul târgului. Instalațiile elaborate și culorile vesele te vor face să-ți umpli inima de energia Crăciunului, întreaga zonă fiind cuprinsă de o strălucire cu adevărat romantică.  

Târgul de Crăciun din Londra

Englezii iau foarte în serios Crăciunul, de aceea fac din această sărbătoare un adevărat spectacol de lumini și culori. Centrul Londrei se umple de producători locali și turiști de pe tot mapamondul însetați de cumpărături pentru marea sărbătoare. Poți cumpăra de aici poduse handmade realizate în timp real, sub ochii tăi, de către meșteșugari iscusiți sau poți lua suveniruri sub formă de lumânări, jucării sau decorațiuni specifice Crăciunului. Nu uita să guști și din bunătățile culinare, pregătite de englezi pasionați de gastronomie sau să guști dintr-un lichior de ouă absolut delicios.

Târgul de Crăciun din Viena

Ajunși pe meleagurile austriecilor în preajma Crăciunului, trebuie musai să îți rezervi o zi întreagă pentru a te rătăci printr-un târg specific acestei perioade din an. Poți alege din o mulțime de variante pe care le ai la dispoziție, cel mai mare și mai important târg fiind cel din fața primăriei Vienei, Rathausplatz. Poți lua chiar de acolo cadouri pentru cei dragi sau poți petrece câteva ore printre rafturile colorate ale târgului, doar pentru a permite spiritului Crăciunului să se instaleze mai puternic. Probabil cea mai frumoasă senzație pe care o vei avea aici va fi cea creată de unul dintre corurile de colindători, care țin concerte în fiecare zi și îți lasă pielea de găină, de parcă frigul de afară nu și-ar fi făcut suficient treaba în acest sens.

Acestea sunt trei din cele mai frumoase locuri din Europa, unde te poți bucura de magia Crăciunului, într-unul din târgurile cu miros de brad și portocale. Tu ce alte târguri ai mai vizitat în preajma acestei sărbători

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Târguri de Crăciun 2019 - TOP 3 din cele mai frumoase din Europa