Antena Meniu Search
x

Tatăl Alexandrei, despre telefoanele misterioase primite după dispariția fetei: "Era o voce de bărbat mai în vârstă"

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a făcut dezvăluiri despre telefoanele misterioase pe care le-a primit familia sa după dispariția fetei. ”Era o voce de bărbat mai în vârstă”, a spus el.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.08.2019, 00:29

Ioan Măceșanu, tatăl fetei moarte
Tatăl Alexandrei Măceșanu a dat detalii despre telefoanele anonime primite după dispariția fetei - Observator

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a făcut dezvăluiri despre telefoanele misterioase pe care le-a primit familia sa după dispariția fetei. ”Era o voce de bărbat mai în vârstă”, a spus el.

La declarațiile de joi seară, din fața poliției din Caracal, Ioan Măceșanu a confirmat că a primit telefoane anonime, după dispariția Alexandrei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl Alexandrei Măceșanu a dat de înțeles că în cazul celor două apeluri au venit din partea aceleiași persoane.

(Ioan Măceșanu): ”Era o voce de bărbat mai în vârstă și i-am spus să vorbească mai tare și a zis că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece. Dar se cunoștea că era o voce de bărbat în vârstă”, a povestit Ioan Măceșanu.

(Reporter): La fel, la ambele apeluri?

(Ioan Măceșanu): Da!

Familia Măceșanu a spus că apelurile anonime au fost primite joi, la o zi după dispariția Alexandrei. Unul dintre ele a fost la ora 10.30, cu o jumătate de oră înainte ca fata să sune la 112 și să anunțe că este captivă în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tatăl Alexandrei, despre telefoanele misterioase primite după dispariția fetei: "Era o voce de bărbat mai în vârstă"