Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica 3 nopţi la rând. Bărbatul o siluia pe fată în timp ce mama şi fraţii copilei dormeau în aceeaşi casă

Scene de coşmar trăite de o adolescentă în vârstă de 17 ani, în comuna Arini, judeţul Braşov. Timp de trei nopţi, fata a fost batjocorită chiar de tatăl ei, în timp ce frații și mama ei dormeau în aceeași casă. 

de Redactia Observator

la 01.10.2018 , 11:45

Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica 3 nopţi la rând. Bărbatul o siluia pe fată în timp ce mama şi fraţii copilei dormeau în aceeaşi casă Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica 3 nopţi la rând. Bărbatul o siluia pe fată în timp ce mama şi fraţii copilei dormeau în aceeaşi casă

Scene de coşmar trăite de o adolescentă în vârstă de 17 ani, în comuna Arini, judeţul Braşov. Timp de trei nopţi, fata a fost batjocorită chiar de tatăl ei, în timp ce frații și mama ei dormeau în aceeași casă. 

Principalul suspect are 40 de ani și este tatăl a trei copii, o fată și doi băieți. 

Potrivit procurorilor Parchetului Judecătoriei Brașov, timp de 3 nopți, bărbatul a obligat-o pe fiica lui, de 17 ani, să întrețină relații sexuale cu el, în timp ce frații fetei și mama copiiilor dormeau în aceeași casă. 

Articolul continuă după reclamă

În prima noapte, fata de 17 ani s-a împotrivit cererii tatălui ei, dar acesta a lovit-o cu pumnii în cap, în spate și în stomac. De frică, spun procurorii, copila s-a supus. Mama fetei a observat, la un moment dat, ce se întâmplă, dar nu a avut cum să-și ajute fiica. 

Bărbatul de 40 de ani și-a bătut crunt și soția, iar scenele de coșmar au continuat, relatează presa locală. După trei zile de chin, victima a reușit să scape și i-a anunțat pe polițiști. 

Tatăl fetei a fost reținut, cu respectarea prezumției de nevinovăție, și propus pentru arestare. 

S-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de viol, dar decizia nu este definitivă. Bărbatul implicat a contestat măsura, iar un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov va avea ultimul cuvânt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica 3 nopţi la rând. Bărbatul o siluia pe fată în timp ce mama şi fraţii copilei dormeau în aceeaşi casă