Antena Meniu Search
x

Tatăl unui copil cu arsuri și-a ieșit din fire, la spitalul din Vălenii de Munte

Un scandal monstru a izbucnit, în acest weekend, la spitalul din Vălenii de Munte! Tatăl unui copil cu arsuri şi-a ieşit din fire pe holurile unităţii medicale. Disperat să tot aştepte, omul a început să ţipe şi să acuze doctorii că nu intervin să îi salveze copilul.

la 03.12.2018, 14:30
Vezi și

Un scandal monstru a izbucnit, în acest weekend, la spitalul din Vălenii de Munte! Tatăl unui copil cu arsuri şi-a ieşit din fire pe holurile unităţii medicale. Disperat să tot aştepte, omul a început să ţipe şi să acuze doctorii că nu intervin să îi salveze copilul. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Antenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Dărâm spitalul pe voi, aici! Să vină cineva! Chemaţi, că vă omor în cabinet!

Totul se întâmplă la camera de gardă a Spitalului din Vălenii de Munte, sâmbătă seara. Bărbatul din imagini înjură şi îi ameninţă cu moartea pe medici, pentru că, susţine el, nu ar fi intervenit să îi ajute copilul.

În tot acest timp, băiatul de nici doi ani este ţinut în braţe de mama lui. Are arsuri pe coapse, faţă şi mâna stângă după ce s-a opărit.

Tânărul agresiv îşi varsă apoi nervii pe paznicul unităţii medicale.

Să vină cineva din partea celalaltă, de la Copii! Dacă era copilul tău, ce făceai? Dacă era copilul vostru, ce făceaţi?

Filmarea durează aproape patru minute, timp în care scandalul continuă. O ambulanţă ajunge, într-un final, şi preia copilul.

Medicii spitalului din Vălenii de Munte spun însă că au intervenit în mai puţin de un sfert de oră pentru a-l ajuta pe băiat. Dar părinţii ar fi fost cei care ar fi refuzat tratamentul, pe motiv că cel mic ar fi alergic. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal pentru distrugere.

Copilul a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl unui copil cu arsuri și-a ieșit din fire, la spitalul din Vălenii de Munte