Antena Meniu Search
x

Tatăl fetei atacate în scara blocului de puşcăriaşul din Alba îl întreabă pe ministrul Justiţiei: "Simţiţi ceva?"

Tatăl tinerei atacate de un recidivist într-un bloc din Alba Iulia a făcut mărturisiri şocante. Bărbatul nu îşi explică cum un individ atât de periculos a fost eliberat din închisoare mai devreme şi cere cere explicaţii şi de la Ministrul Justiţiei.

Vezi și

Tatăl tinerei atacate de un recidivist într-un bloc din Alba Iulia a făcut mărturisiri şocante. Bărbatul nu îşi explică cum un individ atât de periculos a fost eliberat din închisoare mai devreme şi cere cere explicaţii şi de la Ministrul Justiţiei. Tânăra lovită cu brutalitate este încă internată în spital şi are pierderi de memorie.

Atacul de o brutalitate extremă i-a provocat studentei de 20 de ani o amnezie profundă. Tatăl tinerei este în stare de şoc. Nici după ce i-a arătat imaginile, fata nu şi-a amintit ce i s-a întâmplat în scara blocului din Alba Iulia. Părintele crede că nu s-ar fi ajuns aici dacă agresorul nu ar fi beneficiat de legea privind recursul compensatoriu. De aceea, îi cere explicaţii şi ministrului Justiţiei.

Aş fi curios să mergeţi să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi dacă simte şi el ceva acolo, când o primit lovitura fiica mea. Individul, aia e meseria lui, că i-am văzut cazierul. Nenorociţi sunt ăştia care au dat legile ăstea de i-au scos afară, spune Grigore Sava - tatal victimei.

Individul trebuia eliberat abia anul viitor. Dar i s-au scăzut luni din pedeapsă, din cauza condiţiilor grele din închisoare. 

Pe acelaşi subiect

La 33 de ani, Nicolae Drăgoi este considerat un infractor extrem de periculos. Condamnat pentru tentativă de viol şi tâlhărie, individul a stat patru ani în spatele gratiilor. Când era încarcerat a lovit deţinuţi, dar şi angajaţi ai penitenciarului. A fost şi închis în camera de izolare din cauza comportamentului agresiv.

A avut mai multe sancţiuni constând în lovire deţinut în penitenciar distrugere de bunuri... sunt cam incompatibile cu eliberarea condiţionată la astfel de fapte comise, injurii adresate şefului de secţie, a explicat Mihai Roman - purtator de cuvant Judecatoria Aiud.

Tânăra atacată este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi practică judo. Cunoaşte foarte bine tehnicile de apărare, dar agresorul a atacat-o mişeleşte, din spate. Ar fi urmărit-o, iar în faţa liftului a aşteptat până când nu a mai fost nimeni în jur. 

Nu am dormit. Când închideam ochii, vedeam secvenţele ălea. Cred că mai repede avem noi nevoie de un psiholog, mărturiseşte Grigore Sava - tatal victimei.

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. În timp ce fata de 20 de ani mai are are nevoie de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl fetei atacate în scara blocului de puşcăriaşul din Alba îl întreabă pe ministrul Justiţiei: "Simţiţi ceva?"