Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tată şi fiu, ucişi la Şcheia, în Suceava. Au murit pe loc după ce au fost spulberaţi pe şosea, lângă Zidul Morţii

Cei doi bărbaţi ucişi, în această dimineaţă, într-un teribil accident pe DN17, pe raza comunei sucevene Șcheia, sunt tată şi fiu. Cei doi sunt de loc din comuna Ripiceni, județul Botoșani.

de Redactia Observator

la 04.08.2018 , 13:23

Tată şi fiu, ucişi la Şcheia, în Suceava. Au murit pe loc după ce au fost spulberaţi pe şosea, lângă Zidul Morţii Tată şi fiu, ucişi la Şcheia, în Suceava. Au murit pe loc după ce au fost spulberaţi pe şosea, lângă Zidul Morţii

Cei doi bărbaţi ucişi, în această dimineaţă, într-un teribil accident pe DN17, pe raza comunei sucevene Șcheia, sunt tată şi fiu. Cei doi sunt de loc din comuna Ripiceni, județul Botoșani.

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Cei doi pietoni, bărbați cu vârsta de 32, respectiv 63 de ani, Ghiorghi Rusu, și Gheorghe Rusu, nu prezentau semne vitale. Medicii au încercat să-i salveze, însă fără succes.

Articolul continuă după reclamă

În autoturism se aflau 4 persoane, doi adulți și doi minori. Cei doi copii, cu răni minore, împreună cu mama lor, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean pentru investigații suplimentare. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Cei doi botoșăneni lucrau de mai mult timp în județul Suceava, în Valea Moldovei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tată şi fiu, ucişi la Şcheia, în Suceava. Au murit pe loc după ce au fost spulberaţi pe şosea, lângă Zidul Morţii