Antena Meniu Search
x

Tatăl adolescentului român îmbogăţit la Loteria Copilului, în Spania, a câştigat pe 25 decembrie la Loteria Crăciunului

Tatăl adolescentului român îmbogăţit la Loteria Copilului, în Spania, a câştigat pe 25 decembrie la Loteria Crăciunului. Din banii aceia i-a dat lui Cosmin 20 de euro, ca să joace sâmbătă la loteria anuală pentru copii.

Tatăl adolescentului român îmbogăţit la Loteria Copilului, în Spania, a câştigat pe 25 decembrie la Loteria Crăciunului. I-a dat lui Cosmin 20 de euro, ca să joace sâmbătă la loteria anuală pentru copii.

Un adolescent român a câştigat 200.000 de euro la Loteria Copiilor, la Barcelona. Cosmin are 15 ani şi a declarat presei că e prima oară în viaţă cînd joacă la loterie. Tatăl lui, Valeriu, i-a dat 20 de euro sâmbătă, să pună un bilet.

"L-a cumpărat ieri, cu cei 20 de euro pe care i-am câştigat la Loteria Crăciunului şi iată, premiul!", a declarat presei Valeriu, un electrician din Botoşani plecat acum 13 ani de acasă.

Cosmin a coborât cu biletul la agenţie într-o stare de euforie: "Nu știu ce o să fac cu banii. Nu am idee. Voi vedea ce-mi cumpăr. Poate un telefon nou, sau să investeasc într-un apartament mic.", spune el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tatăl adolescentului român îmbogăţit la Loteria Copilului, în Spania, a câştigat pe 25 decembrie la Loteria Crăciunului