Antena Meniu Search
x

Tatăl Alexandrei, scrisoare publică de ultimă oră: "O să facem totul pentru a afla adevărul despre copilul nostru"

Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani răpită în 24 iulie, în Caracal, a făcut un apel public către toţi cei care l-au atacat în ultima vreme pe vărul lui, Alexandru Cumpănaşu.

De Veronica Micu la 11.08.2019, 15:17
Tatăl Alexandrei a trimis o scrisoare publică, în care face referire la atacurile la care este supus Alexandru Cumpănașu, vărul său - Observator

Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani răpită în 24 iulie, în Caracal, a făcut un apel public către toţi cei care l-au atacat în ultima vreme pe vărul lui, Alexandru Cumpănaşu.

Tatăl Alexandrei Măceşanu a transmis un mesaj prin intermediul unei scrisori publice, în care face referire la atacurile la care este supus Alexandru Cumpănașu, vărul său.

Redăm mai jos, integral, scrisoarea lui Ion Măceşanu:

" Scrisoare catre toti oamenii crestini care ne-au fost alaturi 

Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei si am un mesaj pentru toti cei care il ataca pe varul meu: Imi pare rau ca l-am amestecat pe Sandu in toata nenoricirea noastra. I-am spus-o si lui de cate ori ne-am vazut. Imi pare rau pentru ca am vazut cati oameni rai il ataca si ii creeaza probleme pentru ca l-am rugat sa ne ajute sa o gasim pe Alexandra. Noi am apelat la Sandu si Iulian pentru a ne ajuta nu ei s-au bagat peste noi.

Cred ca TOTI cei care il ataca nu sunt oameni crestini si au interese ciudate sau nu au copii sa inteleaga prin ce trecem. Eu si sotia mea ne-am pus toata increderea in varul meu de la inceput, de joi seara cand i-am spus lui si varului nostru Iulian ca ne-a disparut fata. Din primul moment Sandu si Iulian au sarit in ajutorul nostru cu tot ce au putut. Sandu a facut pentru noi mai mult decat orice politician sau institutie. Si eu si sotia mea am vazut cum politicieni si altii il critica pe Sandu pentru ca este alaturi de noi. Si atat eu cat si sotia am hotarat sa le spunem chiar daca Sandu a insistat sa nu o facem ca gresesc foarte mult si nu este deloc crestinesc cum procedeaza. Sandu nu este un om foarte vorbaret dar cand apelezi la el isi da sufletul sa ajute. Asa cum face si cu mama Vica asa a facut si cu noi. Imi pare rau Sandule ca ti-am creat probleme si te-am amestecat dar nu aveam incredere in nimeni altcineva.

Vreau sa mai spun atat: i-am dat lui Sandu hartie sa ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la politie, la televiziune si ziare. Cine poate sa spuna ca tot ce a facut el a fost pentru a se folosi de fetita noastra draga  NU este omul lui Dummezeu si nu este crestin. Sandu ne-a intrebat despre tot ce a facut in numele nostru si dincolo de necazul prin care trecem care este un cosmar din care nu ne mai trezim atacarea lui Sandu este lucrul care ne-a suparat si mai tare si am hotarat sa-i trimit acesata scrisoare sa o faca publica pentru ca are nevoie de sprijinul nostru nu doar noi de al lui. Cred ca aceia care il critica pentru ca sufera langa noi ar trebui sa se duca la biserica sa se roage si sa-si curete rautatea si veninul.

Noi credem in continuare in autoritati si in Sandu ca vor reusi sa ne gaseasca fata si adevarul. O sa facem totul pentru a afla adevarul despre copilul nostru. Suntem crestini si nu avem rautate dar celor care vorbesc despre glorie sau imagine a lui Sandu pe seama necazului nostru le spunem atat: sa le fie rusine iar celor care cred in el sa-l sprijine sa lupte nu doar pentru fata noastra ci pentru toti copii care au trecut prin asa ceva. Dumnezeu e sus si ii vede pe toti: si pe cei rai si pe cei buni si are grija de fiecare!".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tatăl Alexandrei, scrisoare publică de ultimă oră: "O să facem totul pentru a afla adevărul despre copilul nostru"