Antena Meniu Search
x

Video Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, a fost reţinut. Bărbatul urmează fie supus unui control psihiatric

Un tată şi-a înjunghiat soţia şi gemenele abia născute, în timp ce dormeau, sub privirile fiului cel mare. Unul dintre bebeluşi a murit, iar celălalt se luptă pentru viaţă. Individul ar fi suferit de depresie, dar a refuzat să meargă la medic.

de Adrian Obreja

la 07.11.2021, 10:21

Vezi și

Poveste terifiantă, într-o familie aparent fericită din Roman. Un tată s-a transformat în călău al propriei familii şi le-a atacat pe cele două fetiţe şi pe soţia sa în timp ce dormeau. Acesta a fost reţinut şi urmează fie supus unui control psihiatric. 

Bărbatul care şi-a înjunghiat cele două fetiţe a fost reţinut 24 de ore

Bărbatul care şi-a înjunghiat cele două fetiţe în vârstă de trei luni a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arest. El va fi prezentat, duminică, Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, relatează news.ro. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţa, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o locuinţă, din municipiul Roman, are loc o agresiune în familie.

“La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat”, a transmis IPJ Neamţ.

El şi-a înjunghiat un copil în zona inimii, iar celălalt în zona toracică. Fetiţa care a supravieţuit este internată în stare gravă la un spital din Iaşi. Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Bacău deoarece sediul IPJ Neamţ este în renovare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, a fost reţinut. Bărbatul urmează fie supus unui control psihiatric